Ледената пързалка и тази година ще бъде на площад Централен, 

...
Ледената пързалка и тази година ще бъде на площад Централен, 
Коментари Харесай

Монтират ледената пързалка на площад „Централен”, този път с редица условия към фирмата

Ледената пързалка и тази година ще бъде на площад „ Централен ”,  като към този момент първите детайли от нея са доставени. Очаква се в идващите дни да стартира монтажът на оборудването, като най-вероятно тя ще проработи след 10 декември.  Очакванията са атракцията да остане до края на януари.
Прочетете още
Тази година Община Пловдив оглежда три местоположения за оборудването. Освен площада пред Партийния дом, друга алтернатива бе над подлеза на Гладстон. Там обаче ще има коледен базар и заради това е отпаднало като алтернатива. Другата – Братската могила, пък се е оказала несъответствуваща, тъй като няма нужното електрозахранване.

По време на брифинг кметът Костадин Димитров съобщи, че от Община Пловдив ще бъдат безкомпромисни по отношение на компанията. Преди две години ледената пързалка аргументи вреди по площада, заради което през предходната година нямаше атракцион.

„ Ако има даже минимални вреди, които не се поемат, повече тази компания няма да има място в Пловдив ”, сподели кметът. Тогава той добави, че ще желае 100 000 лв. застраховка, както и спомагателна хидроизолация, с цел да проработи оборудването.



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР